Vážení zákazníci, spustili sme pre vás novú verziu nášho eshopu. V začiatkoch bude treba veľa vecí doladiť, preto vás prosíme o zhovievavosť, ak nebude všetko fungovať podľa vašich predstáv. Prosíme vás v rámci spolupráce, aby ste nás na chyby upozornili mailom na info@elektromax.sk. Taktiež pracujeme na dopĺňaní obrázkov a popisov jednotlivých produktov. Ďakujeme. Váš tím Elektromax.

Eta 4597 90000

Kód: 101435
Neohodnotené
Značka: ETA
€64,90
Skladom (3 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Rýchlovarná kanvica ETA Ester v dvojplášťovom prevedení bude nielen funkčným, ale aj dizajnovým doplnkom vašej kuchyne. Na dobre viditeľnom LED displeji môžete sledovať teplotu vody aj počas priebehu varenia a pomocou dotykových tlačidiel si ju nastavíte od 40 do 100 °C.

Rýchlovarná kanvica ETA Ellen 8596 90000, čierna

Nerez vo vnútri aj na povrchu
Dvojplášťové prevedenie rýchlovarnej kanvice ETA Ester zabráni nechcenému popáleniu. Jej vonkajšia vrstva z kvalitného nerezu totiž zostáva stále príjemná na dotyk, a to aj napriek tomu, že to vo vnútri poriadne vrie. Vnútorná časť kanvice je vyrobená z nerezu, ktorý je odolný a hygienický.

Plynulá regulácia teploty
Teplotu môžete plynule regulovať – od 40 do 100 °C. Nižšiu teplotu využijete pri príprave ovsenej kaše alebo dojčenskej výživy, vyššie teploty sú zase ideálne na prípravu čaju a kávy. A pretože zelený čaj má rád inú teplotu ako ten čierny, na kanvici si nastavíte presne tú teplotu, ktorú potrebujete.

Po dosiahnutí nastavenej teploty sa kanvica ETA Ester automaticky vypne, ale vďaka termoskovému efektu voda vo vnútri chladne oveľa pomalšie. Kanvicu nechýba ani funkcia KEEP WARM, ktorá pohodlne udrží nastavenú teplotu vody až 2 hodiny.

Rýchlovarná kanvica ETA Ester vás prekvapí aj funkciou na zobrazenie aktuálnej teploty vody.

Na otvorenie stačí stlačiť tlačidlo priamo vo veku a vnútorný vodoznak umožňuje kontrolu hladiny vody. Naraz je možné ohrievať až 1,5 litra vody, čo s príkonom 2 200 W bude behom chvíľky.

Jednoduchému umiestneniu kanvice na podstavec napomáha stredový konektor STRIX, ktorý zaisťuje dlhú životnosť a vysokú bezpečnosť.

Vďaka skrytému vykurovaciemu telesu je takmer bezpracná aj pravidelná údržba.

O vaše bezpečie sa postará aj spoľahlivá trojnásobná poistka. Aktivuje sa pri chode naprázdno, pri odobratí kanvice z podstavca alebo v prípade hroziaceho prehriatia.

 

Technické parametre:
Nezaradené:
Objem rýchlovarnej kanvice: 1.5 l
Príkon rýchlovarnej kanvice: 2200 W
Ukazovateľ množstva vody: nie
Podstavec: stredový konektor – 360°
Typ ohrevu: ukrytá tepelná špirála – ploché dno
Regulácia teploty: áno
Teplomer: áno
Cestovná: nie
Materiál: nerez
Farba: čierna
Retro: nie
Digitálny ukazovateľ teploty: áno
Dvojplášťové prevedenie: áno
S infuzérom: nie
SMART: nie
Rozmery produktu:
Šírka: 22.5 cm
Výška: 24.5 cm
Hĺbka: 15.5 cm
Hmotnosť: 1.11 kg
Rozmery balíka:
Šírka: 21 cm
Výška: 24 cm
Hĺbka: 18 cm
Hmotnosť: 1.31 kg